Trainers

Wij, JUMP geven trainingen en opleidingen aan medewerkers in de kinderopvang. Wij bieden jullie als trainer de mogelijkheid om trainingen aan te bieden, bij wederzijds enthousiasme zullen wij deze aanbieden aan de kinderopvang organisaties die met ons de jump gewaagd hebben.

Welke trainingen:

Wij hebben 3 categorieën die we aanbieden.

 

Ik als pedagogisch medewerker:

Hier zitten alle opleidingen in die we volgens de CAO kindervang nodig hebben en op peil dienen te houden. Denk hierbij aan de erkende opleidingen, kinder EHBO, BHV,  De taaltoets nederlands op 3F niveau en bijvoorbeeld de rijtrainingen om met de BSO bus te mogen rijden.

 

Ik geef kleur aan de organisatie:

Hier passen alle trainingen of opleidingen in die ervoor zorgen dat ik kleur kan geven aan de organisatie. Verschillende medewerkers zorgen voor verschillende interesses en vakgebieden. Heb je als trainer direct een idee wat hier in zou passen? Laat het ons weten!

Daag ons uit om creatief te denken. Alles met als doel om het nog beter, leuker en interessanter voor het kind te maken. Benieuwd welke opleidingen we in deze categorie al aanbieden, klik hier..

 

Wij als team:

Dagelijks werken we de pedagogisch medewerkers samen om het voor de kinderen en ouders heel goed te doen. Wat is het onderhoud dat teams soms nodig hebben, wat maakt dat we als team het nog beter kunnen doen. Zijn er opleidingen die we aan specifiek aan bepaalde opvangsoorten kunnen geven? Klik hier om al een kijkje te nemen in het aanbod, wij als team

Het overdragen van kennis en vaardigheden is gaaf. Jump staat open voor jullie verhaal. Ben je een trainer, coach die graag zijn kennis of vaardigheden wil overdragen aan pedagogisch medewerkers dan horen wij dit graag. We kunnen snel schakelen en laten we samen Jump maken!