JUMP ONTZORGT

Jump is de opleider voor medewerkers in de kinderopvang. Wij ontzorgen de organisaties op het gebied van opleidingen en traningen. Van aanmelding voor een opleiding tot het uitreiken van het diploma of certificaat, wij regelen het voor u. Altijd vanuit de persoonlijke benadering, volgens de visie zoals jullie als organisatie dat voor zich zien. Wij bieden verplichte opleidingen aan, team opleidingen en persoonlijke opleidingen om je als medewerker te ontwikkelen. Een samenwerking aangaan met Jump betekent dat uw medewerkers altijd de juiste opleidingen hebben. Wij zorgen dat alle diploma’s en certificaten digitaal naar de HR afdeling gaan en onze voorkeur is een nauw contact met de HR medewerker in uw organisatie.

 

Benieuwd wat dit voor u organisatie betekent, neem contact met ons op.

JUMP TRAINT

Jump traint de medewerkers op onze trainingslocatie in Heerhugowaard. Ook trainen wij op de locaties van de verschillende kinderopvang organisaties. Dit doen wij om van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Onze voorkeur gaat uit om per training verschillende organisaties aan te laten sluiten. Voor de medewerkers is het leuk om van elkaar te leren. Voor de organisaties is het voordeel dat rooster technisch er meer mogelijkheden zijn. We zijn een organisatie die een persoonlijke blik op trainen heeft. Een training is een cadeau voor de werknemer vanuit een werkgever die ons het vertrouwen geeft om dit persoonlijk in te vullen.

 

Benieuwd naar het aanbod van onze trainingen? Klik op: Trainingsaanbod

JUMP CREËERT

Jump is anders als andere opleiders. Jump is geboren uit een gezamenlijke visie op opleiden van ons kapitaal in onze organisaties. In deze visie staat centraal: Het leren van en met elkaar. Wij, als Jump weten wat er van medewerkers en organisaties in de kinderopvang wordt verwacht. Een medewerker komt met de juiste energie weer terug op de werkvloer. Deze energie komt voort uit inzichten die de trainers gegeven hebben, inzichten die ze gekregen hebben van andere kinderopvangmedewerkers uit het veld en stilstaan dat een training of opleiding echt een moment is van reflectie, ik als medewerker. Graag horen wij wat jullie visie is als organisatie op opleiden.

Visie JUMP: Alleen ben je sneller maar samen kom je verder.