Schrijven voor de OuderApp

2,5 uur
Jump
Workshop
75,-

Wil jij ook ideeën en energie krijgen om praktisch en met gemak stukjes te schrijven?

Meld je aan!

Resultaat

In deze workshop leer je wat ouders graag lezen in de app en hoe je deze stukjes handig schrijft mét een persoonlijk tintje.

Inhoud

Het schrijven voor de OuderApp hoort bij je werk, maar blijft een dagelijks terugkerende uitdaging. Ouders worden graag goed geïnformeerd over het wel en wee van hun kind op het kinderdagverblijf of de naschoolse opvang. Dat begrijp jij als geen ander. Daarom hecht je waarde aan goede communicatie met ouders, maar tegelijkertijd is het schrijven voor de OuderApp extra werk en niet altijd even makkelijk.
Na deze workshop zit je vol ideeën en energie krijgen en schrijf jij voortaan met gemak de stukjes voor de ouderapp.

Ervarend leren

Wil jij weten hoe je voortaan met gemak de leukste en beste stukjes voor de OuderApp schrijft. Meld je dan snel aan voor deze workshop. Wacht niet te lang.

 

Over de trainer Ingeborg Bijlsma

Ingeborg is een creatieve duizendpoot die kan putten uit een brede werkervaring. Ze werkte in het onderwijs en de kinderopvang en in creatieve sectoren zoals radio, (school)televisie en een uitgeverij. Tussendoor schreef ze een flinke rij kinderboeken die zowel in Nederland als in het buitenland werden gepubliceerd. Ze heeft een bedrijf voor coaching, tekst en workshops.

 

 

Data en tijden

Datum Tijd Opmerking
ma 12 juni 202319.00 - 21.30 uurWorkshop
do 21 september 202319.00 - 21.30 uurWorkshop

Meld je aan voor Schrijven voor de OuderApp

Naam